10.11.2010.

PRETRAGA
Поделите ову страну:

ВУКОВА ПОВЕЉА

Педагошки покрет Србије је доделио Земунској гимназији Вукову повељу у оквиру ВИИИ Вуковог педагошког сабора у Лозници 08.11.2010. за врхунска остварења у развоју образовања и националне културе.

Ученички парламент је ове године кренуо у оспособљавање и адаптацију просторија у сутерену школе како би оне добиле сврху ученичког клуба, места где би ученици проводили слободно време уз одређене садржаје, места где би се одржавале радионице и семинари и места где би се одвијале свирке и журке које би парламент организовао. У току су припреме за извођење акције, и уколико поседујете стари намештај, технику, или нам можете материјално помоћи, молимо вас, обратите нам се путем електронске поште.

Упис

Erasmus+

Упис

Занимљива чињеница

Мирослав Поповић (1926-1985.) - Приповедач и романсијер, предавао је у нашој школи руски језик. На страницама Поповићевих књига живе: доктор Вајс којим се поносе сви паланчани, и Јевреји и не-Јевреји, добри прота Петровачки; Невенка и Албрехтови; пробијају се кроз живот мајстор Тајбл и Давид Блануша; одбојни рустикални кочијаш Јеврем и Барухови; огрезли у снази победника прелазе свој пут од наследника до злочинаца Вили Пфајфер и Едуард Цајферт.

© Земунска гимназија - Сва права задржана. Израда сајта: КИО д.о.о.