01.02.2012.

PRETRAGA
Поделите ову страну:

СВЕТОСАВСКИ БАЛ

Хуманитарни Светосавски бал у организацији Земунске гимназије и ОШ "Светозар Милетић" одржан је 28.01.2012. у Дому ваздухопловства у Земуну у сарадњи са командом Ратног ваздухопловства.

Ово дивно вече које је оживело лепу традицију забележили су и медији (РТС, СтудиоБ, „Политика“, „Илустрована Политика“ и др.). Свечаност је отворена наступом хора Земунске гимназије под диригентском палицом Анђе Лазовић, а затим је фолклорна секција наше школе под руководством Драгане Аџић заплесала "господско коло". Свечану атмосферу је употпунио наступ првакиње београдске Опере Јасмине Трумбеташ-Петровић и италијанског тенора Тина Фаваце. Ево како је било

Упис

vazna obavestenja o radu skole za vreme vanrednog stanja

Erasmus+

NEDELJA FILOZOFIJE

Упис

Занимљива чињеница

Вилим Меснер (1904-1988.) - Вилика (како смо га из љубави звали), предавао је у нашем заводу географију и био један од најпопуларнијих професора у Земунској гимназији. Меснер је био и најбољи организатор екскурзија за наставнике и ученике. Његова највећа љубав (још од детињства) била је атлетика. Био је творац атлетског клуба у Земуну и осам година био државни рекордер у бацању копља; првак државе и Балкана и учесник олимпијских игара у Амстердаму и Лос Анђелесу.

© Земунска гимназија - Сва права задржана. Израда сајта: КИО д.о.о.