10.11.2012.

PRETRAGA
Поделите ову страну:

ПРЕЗЕНТАЦИЈА МАРАТОНА

У свечаној сали Земунске гимназије одржана је презентација Маратона. Презентација која је имала за циљ да промовише здрав живот из угла људи који се баве маратоном, да разбије разне предрасуде и да инспирише друге на активан живот.

Професор Физичког васпитања Порубски Саша и Маратонска секција Земунске гимназије показали су на један веома креативан начин шта пре свега Маратон значи за њих, који су њихови циљеви и шта их је мотивисало да крену тим путем којим се ређе иде. Гости презентације су били Ненад Пауновић и Милош Удовичић пословни људи који су се усудили да крену тим путем. Они су из свог угла објаснили значај физичке активности и испричали њихову животну причу која их је увела у свет маратонаца. Доказали су да колико год људи били заузети својим обавезама могу да постигну нешто велико, а то је да буду маратонци.

Након презентације, Маратонска секција је увећана за још 14 чланова који су потстакнути и инспирисани да ураде нешто велико у свом животу. А то је да истрче Маратон и буду у 1% светске популације који су то успели.

ВИДЕО: Презентација Маратона.

Упис

vazna obavestenja o radu skole za vreme vanrednog stanja

Erasmus+

NEDELJA FILOZOFIJE

Упис

Занимљива чињеница

Записано је да су, у век и по дугом животу, у школи стасавали и даље име школе проносили: математичари - Лаза Тадић, Јован Карамата, Војислав Авакумовић, Златко Мамузић,Станимир Фемпл и други...

© Земунска гимназија - Сва права задржана. Израда сајта: КИО д.о.о.