10.11.2012.

PRETRAGA
Поделите ову страну:

ПРЕЗЕНТАЦИЈА МАРАТОНА

У свечаној сали Земунске гимназије одржана је презентација Маратона. Презентација која је имала за циљ да промовише здрав живот из угла људи који се баве маратоном, да разбије разне предрасуде и да инспирише друге на активан живот.

Професор Физичког васпитања Порубски Саша и Маратонска секција Земунске гимназије показали су на један веома креативан начин шта пре свега Маратон значи за њих, који су њихови циљеви и шта их је мотивисало да крену тим путем којим се ређе иде. Гости презентације су били Ненад Пауновић и Милош Удовичић пословни људи који су се усудили да крену тим путем. Они су из свог угла објаснили значај физичке активности и испричали њихову животну причу која их је увела у свет маратонаца. Доказали су да колико год људи били заузети својим обавезама могу да постигну нешто велико, а то је да буду маратонци.

Након презентације, Маратонска секција је увећана за још 14 чланова који су потстакнути и инспирисани да ураде нешто велико у свом животу. А то је да истрче Маратон и буду у 1% светске популације који су то успели.

ВИДЕО: Презентација Маратона.

Упис

Erasmus+

Упис

Занимљива чињеница

Горан Паскаљевић (1947.) - Познати филмски редитељ завршио је чувену филмску академију ФАМУ у Прагу. Паскаљевић је снимио тридесетак документарних, краткометражних и четрнаест целовечерњих филмова, од којих су скоро сви и учествовали и добијали признања и награде на највећим светским фестивалима (Кан, Берлин, Венеција, Торонто). За филм Буре барута добио је награду Европске филмске академије као најбољи европски филм 1999. Филмски часопис Вариетy га је уврстио 2001. године у пет најзначајнијих светских редитеља.

© Земунска гимназија - Сва права задржана. Израда сајта: КИО д.о.о.