15.01.2013.

PRETRAGA
Поделите ову страну:

СВЕТОСАВСКИ ЛИТЕРАРНИ КОНКУРСИ

Резултати литерарног конкурса Друштва "Свети Сава"

Ове године најстарија педагошка институција Друштво "Свети Сава" у сарадњи са Министарством просвете и науке и Министарством вера наградили су 2 наша ученика и то: Уроша Станимировића ученика IV-6 и Настасију Поповић ученицу I-1. Истом приликом Земунска гимназија је по први пут у историји овог конкурса добила посебну плакету за успехе које је остварила.

Резултати Светосавског општинског конкурса

Клуб матичне културе Земуна је и ове године организовао литерарни курс на коме је прво место припало Милану Тривићу ученику IV-5, док је трећа награда припала Мии Совачевић ученици IV-7 и Емилији Катарлији ученици I-5. Посебне похвале добили су радови ученица IV-6 Дуње Калуђеровић и Сање Тошев, затим ученице IV-5 Јоване Лековић и Ане Радоман, а иста похвала припала је Маји Смиљанић ученици III-2 и Марији Станојковић ученици IV-4. Жири је први пут ове године увео посебну награду за креативност и маштовитост а она је уз велике комплименте додељена Урошу Станимировићу ученику IV-6.

Резултати Светосавског школског литерарног конкурсa

Традиционално фонд ученика и професора Земунске гимназије награђују ученике наше школе у литерарном и ликовном стваралаштву. Победница овогодишњег конкурса фонда је Јелена Ђолић, ученица II-4. Две равноправне друге награде освојиле су Анђела Миленковић, ученица II-2 и Милан Тривић, ученик IV-5. Трећа награда за најуспешнији литерарни текст на тему светосавља припала је Кристини Јовановић, ученици I-10, Маји Смиљанић, ученици III-2, и још једна трећа награда припала је Мии Ковачевић, ученици IV-7.

Опширније о светосавским успесима - др Вукосава Живковић

© Земунска гимназија - Сва права задржана. Израда сајта: КИО д.о.о.