20.04.2013.

PRETRAGA
Поделите ову страну:

ПОСЕТА МАДЛЕНИЈАНУМУ

Београд, 19. април 2013. године

Леп и сунчан дан у Земуну искористили су ученици Земунске гимназије, одељења II-4 са својом професорком Вукосавом Живковић, да посете позориште "Мадленијанум" у коме се поводом Светског дана књиге и ауторских права одржавала приредба.

Она је започета сјајним виолинијским триом који је својим умећем пренео позитивну енергију на госте. Потом је уследио монолог глумице Невене Шарчевић, под називом "Необавезна прича о књигама".Угодној атмосфери допринеле су својим излагањем и адвокат Весна Радомировић, директор "Зептер боок",Славка Илић и управница библиотеке "Св. Сава",Наташа Тркуља. На крају манифестације уприличен је коктел, уз који су гости имали прилике да уживају у најновијим издањима књига.

Шарановић Угљеша и Стефановић Ива,ученици II-4

Упис

Erasmus+

Упис

Занимљива чињеница

У последњих неколико година обновљено је Соколско планинарско друштво и активно се пење на све планине Србије. Издвојио се у планинарењу Игор Скендер који се 2005. године, као најмлађи члан високогорске српске експедиције попео на Аконкагву, највиши врх Јужне Америке и на крову тог дела света развио заставицу Земунске гимназије. Нажалост Игор је несретним случајем на експедицији у Француској изгубио живот марта 2011.

© Земунска гимназија - Сва права задржана. Израда сајта: КИО д.о.о.