20.04.2013.

PRETRAGA
Поделите ову страну:

ПОСЕТА МАДЛЕНИЈАНУМУ

Београд, 19. април 2013. године

Леп и сунчан дан у Земуну искористили су ученици Земунске гимназије, одељења II-4 са својом професорком Вукосавом Живковић, да посете позориште "Мадленијанум" у коме се поводом Светског дана књиге и ауторских права одржавала приредба.

Она је започета сјајним виолинијским триом који је својим умећем пренео позитивну енергију на госте. Потом је уследио монолог глумице Невене Шарчевић, под називом "Необавезна прича о књигама".Угодној атмосфери допринеле су својим излагањем и адвокат Весна Радомировић, директор "Зептер боок",Славка Илић и управница библиотеке "Св. Сава",Наташа Тркуља. На крају манифестације уприличен је коктел, уз који су гости имали прилике да уживају у најновијим издањима књига.

Шарановић Угљеша и Стефановић Ива,ученици II-4

Упис

vazna obavestenja o radu skole za vreme vanrednog stanja

Erasmus+

NEDELJA FILOZOFIJE

Упис

Занимљива чињеница

Записано је да су, у век и по дугом животу, у школи стасавали и даље име школе проносили: књижевници и преводилоци – поред поменутих Милоша Ђурића и Рашка Димитријевића, поињемо Миховила Комбола, Кирила Тарановског, Оту Бихаљи Мерина, Милоша Бандића, Жарка Радаковића, Зорана Живковића, Душана Иванића, Наду Маринковић и Србу Митровића...

© Земунска гимназија - Сва права задржана. Израда сајта: КИО д.о.о.