18.12.2013.

PRETRAGA
Поделите ову страну:

ПОСЕТА ПРОФЕСОРА СРПСКЕ ГИМНАЗИЈЕ НИКОЛА ТЕСЛА ИЗ БУДИМПЕШТЕ

У првом полугодишту школске 2013/2014. године, Земунску гимназију су посетили професори Српске гимназије Никола Тесла из Будимпеште у циљу стручног усавршавања.

На часовима српског језика др Вукосаве Живковић и мр Валентине Вукмировић Стефановић, присуствовале су Кристина Бекић, профосорка српског језика и књижевности, и Александра Степанов, професорка историје уметности. Такође, професори су имали прилику да буду и на часовима ликовног и историје код др Војислава Клачара и Јасмине Перишић. Професор географије Мирослав Сребро био је гост на часовима Сање Милисављевић.

Земунску гимназију посетила је и директорка гимназије Никола Тесла др Јованка Ластић која се сусрела са дирктором наше школе Милошем Бјелановићем поводом наставка сарадње две гимназије.

Радујемо се интензивнијој сарадњи и чешћим посетама.

О посети професора Српске гимназије Никола Тесла из Будимпеште може се више прочитати и у Српским недељним новинама (http://snnovine.com/2013/46/index.php).

Софија Кезић III 2

Милица Симоновић III 2

Упис

Erasmus+

Упис

Занимљива чињеница

У Земунској гимназији отвара се 1926/27. школске године први биоскоп , 1934/35. основан је и Аеро-клуб. Тих година почиње са радом и ученички феријални савез – Стег , као и спортска друштва Витез и Сокол.

© Земунска гимназија - Сва права задржана. Израда сајта: КИО д.о.о.