18.12.2013.

PRETRAGA
Поделите ову страну:

ПОСЕТА ПРОФЕСОРА СРПСКЕ ГИМНАЗИЈЕ НИКОЛА ТЕСЛА ИЗ БУДИМПЕШТЕ

У првом полугодишту школске 2013/2014. године, Земунску гимназију су посетили професори Српске гимназије Никола Тесла из Будимпеште у циљу стручног усавршавања.

На часовима српског језика др Вукосаве Живковић и мр Валентине Вукмировић Стефановић, присуствовале су Кристина Бекић, профосорка српског језика и књижевности, и Александра Степанов, професорка историје уметности. Такође, професори су имали прилику да буду и на часовима ликовног и историје код др Војислава Клачара и Јасмине Перишић. Професор географије Мирослав Сребро био је гост на часовима Сање Милисављевић.

Земунску гимназију посетила је и директорка гимназије Никола Тесла др Јованка Ластић која се сусрела са дирктором наше школе Милошем Бјелановићем поводом наставка сарадње две гимназије.

Радујемо се интензивнијој сарадњи и чешћим посетама.

О посети професора Српске гимназије Никола Тесла из Будимпеште може се више прочитати и у Српским недељним новинама (http://snnovine.com/2013/46/index.php).

Софија Кезић III 2

Милица Симоновић III 2

Упис

vazna obavestenja o radu skole za vreme vanrednog stanja

NEDELJA FILOZOFIJE

Erasmus+

Упис

Занимљива чињеница

„Не постоји ништа узбудљивије од повратка на место које је остало у човеку, и носи се као драгоценост. Нису у питању само рачи и осећања, већ нешто неизрециво, оно што човеку казује да је тамо где заправо треба да буде. Сваки повратак у Гимназију је само долазак на то место са којег никада нисам отишао.“ (Давид Албахари 31.03.1997.)

© Земунска гимназија - Сва права задржана. Израда сајта: КИО д.о.о.