01.12.2014.

PRETRAGA
Поделите ову страну:

НЕКИ ТО ВОЛЕ ВРУЋЕ

Уколико сте мислили да се образовање у Земунској гимназији стиче само решавањем квадратних једначина, задатака из термодинамике или учењем старогрчке културе и обичаја, преварили сте се! Циљ професора је да њихови ђаци стекну трајна знања, али и да ученике уведу у друштво, да их упознају са културним дешавањима у Београду и свету; да на тај начин стекну општу културу и прошире видике.

Разредне старешине Јована Никић, професор руског језика, и Љиљана Раковић, професор историје, са својим одељењима II6 и II2, посетиле су Позориште на Теразијама у петак, 28.11.2014. године. Гледали смо "НЕКИ ТО ВОЛЕ ВРУЋЕ", један од најизвођенијих мјузикала у Србији. Сходно томе, наша очекивања била су велика. Највећи утисак на нас ученике оставили су глумци Раде Марјановић, Буле Гонцић, Бојана Стефановић, Боле Стошић, оркестар и балет Позоришта на Теразијама, који су више од два и по сата засмејавали публику у пуној сали. У паузи и после мјузикла размењивали смо утиске и нико није крио задовољство. Мјузикл је превазишао сва наша очекивања, а коментари су били изузетно позитивни. Ако сте се запитали како изгледа истовремено певати, плесати, глумити, и уз то често мењати костиме, предлажем вам да погледате овај мјузикл.

Емилија Јовановић II6

Упис

vazna obavestenja o radu skole za vreme vanrednog stanja

Erasmus+

NEDELJA FILOZOFIJE

Упис

Занимљива чињеница

У Земунској гимназији отвара се 1926/27. школске године први биоскоп , 1934/35. основан је и Аеро-клуб. Тих година почиње са радом и ученички феријални савез – Стег , као и спортска друштва Витез и Сокол.

© Земунска гимназија - Сва права задржана. Израда сајта: КИО д.о.о.