21.01.2015.

PRETRAGA
Поделите ову страну:

Српски византијски хор и чалгија ''Мојсије Петровић'' у Земунској гимназији

Прослављајући Божић и ишчекујући Богојављење , 17.1.2015.године у 19 часова у Земунској гимназији, српски византијски хор и чалгија ''Мојсије Петровић'' одржао је концерт и уједно представио садржај свог новог цд издања ''Дванаест дана Божића''.

Концерт је организован у сарадњи са манастиром Светог архангела Гаврила у Земуну и израз је сарадње и отворености школе за културне потребе локалне друштвене средине . Концерт представља и наставак сарадње манастира и школе која је покренута циклусом трибина ''Школа за другог'' шк. 2011/2012. године .

Сања Штрбац

Упис

vazna obavestenja o radu skole za vreme vanrednog stanja

Erasmus+

NEDELJA FILOZOFIJE

Упис

Занимљива чињеница

Горан Паскаљевић (1947.) - Познати филмски редитељ завршио је чувену филмску академију ФАМУ у Прагу. Паскаљевић је снимио тридесетак документарних, краткометражних и четрнаест целовечерњих филмова, од којих су скоро сви и учествовали и добијали признања и награде на највећим светским фестивалима (Кан, Берлин, Венеција, Торонто). За филм Буре барута добио је награду Европске филмске академије као најбољи европски филм 1999. Филмски часопис Вариетy га је уврстио 2001. године у пет најзначајнијих светских редитеља.

© Земунска гимназија - Сва права задржана. Израда сајта: КИО д.о.о.