25.03.2015.

PRETRAGA
Поделите ову страну:

Сусрети гимназија Европе - истраживањем до боље наставе

Земунска гимназија организује у периоду од 23. до 27. марта Сусрете гимназија Европе. Учесници Сусрета су, поред наше школе, и Гимназија из Шкофја Локе у Словенији, Гимназија "Никола Тесла" из Будимпеште, Гимназија "Доситеј Обрадовић" из Темишвара и Гимназија "Јован Дучић" из Требиња. Током наредних дана биће представљени резултати добијени у склопу пројекта "Истраживањем до боље наставе".

Пројекат "Сусрети гимназија Европе - истраживањем до боље наставе" је од изузетне вредности, како у истраживачком, тако и у концепту примера добре праксе у научно-васпитном процесу, и као такав је подржан од Министарства просвете, науке и технолошког развоја Републике Србије.

Другог дана Сусрета гимназија, 24. марта, учесници су представили резултате пројекта "Истраживањем до боље наставе", затим су били на пријему код председника Скупштине општине Земун, Ненада Врањевца, након чега смо их, као добри домаћини, упознали са културно-историјским знаменитостима Земуна.

Упис

vazna obavestenja o radu skole za vreme vanrednog stanja

Erasmus+

NEDELJA FILOZOFIJE

Упис

Занимљива чињеница

Записано је да су, у век и по дугом животу, у школи стасавали и даље име школе проносили: шахисти – Интернационални мајстор Петар Смедеревац и мајстор Томислав Перван...

© Земунска гимназија - Сва права задржана. Израда сајта: КИО д.о.о.