04.06.2015.

PRETRAGA
Поделите ову страну:

Гимназијада

На теренима Треће београдске гимназије, од 13. до 15. маја 2015. године, одржана је Гимназијада. Ова спортска манифестација представља надметање београдских гимназија у више различитих спортова, овога пута у малом фудбалу, баскету и одбојци.

Ученици Земунске гимназије су на овогодишњем такмичењу постигли веома запажене резултате у сва три спорта.

- одбојка: 1. место. У финалу је побеђена екипа Треће београдске гимназије резултатом 2:0. Одбојкашку екипу наше школе чиниле су:

Ана Мартиновић, Тамара Лукић, Јана Потић, Јована Церњански, Тијана Шеша, Јована Баошић, Симона Баошић, Сара Антић, Јелена Гријак, Анђела Радисављевић, Ивана Миротић и Изабела Јанкоски.

- баскет: 2. место. У финалу је наша екипа поражена од XV гимназије резултатом 21:18. Баскеташку екипу наше школе чинили су:

Урош Видовић, Лука Пантош, Лука Радовановић, Марко Пантовић, Бранислав Терзић, Вељко Михајловић и Иван Бан.

- мали фудбал: 3. место. У борби за треће место наша екипа је победила екипу из Гимназије Свети Сава резултатом 3:1. Екипу у малом фудбалу чинили су:

Андреј Манојловић, Коста Бањац, Стефан Човић, Немања Мишчевић, Милан Раденковић, Урош Стаменковић, Никола Обрадовић, Андрија Букарица, Срђан Бјелић и Максим Јокић.

Честитамо нашим спортистима на веома успешном репрезентовању школе и желимо им много среће на свим будућим такмичењима.

Новинарска секција

Фото репортажу са овог догађања можете погледати овде.

Упис

vazna obavestenja o radu skole za vreme vanrednog stanja

Erasmus+

NEDELJA FILOZOFIJE

Упис

Занимљива чињеница

„Не постоји ништа узбудљивије од повратка на место које је остало у човеку, и носи се као драгоценост. Нису у питању само рачи и осећања, већ нешто неизрециво, оно што човеку казује да је тамо где заправо треба да буде. Сваки повратак у Гимназију је само долазак на то место са којег никада нисам отишао.“ (Давид Албахари 31.03.1997.)

© Земунска гимназија - Сва права задржана. Израда сајта: КИО д.о.о.