21.04.2016.

PRETRAGA
Поделите ову страну:

Гимназијалци предузетници

Дана 21.04.2016. године, у Канцеларији за младе у Београђанки, у оквиру Центра за едукацију и друштвену еманципацију младих, одржано је предавање о предузетништву, на коме су присуствовали ученици Земунске гимназије и Пете београдске гимназије.

Прво предавање на тему „Увод у предузетнитштво-како покренути сопствени посао?“, одржала је Ена Дугоњић, оснивач консултанске куће Релевант. Она нас је увела у основе предузетништва и показала сопствени пример покретања бизниса.

Марија Гаврилов из Старигит центра одржала је занимљиво предавањена на тему стартап компанија у Србији. Поделила нас је у групе где смо имали прилику да изложимо идеје бизнис плана за покретање сопственог посла.

Затим су млади предузетници, Војин и Немања, причали како су дошли на идеју да покрену апликацију „џепни лекар“. Оснивач ЈДМ д.о.о. и креатор бренда Litlle Blue Pot, Јована Леа Симић, презентовала је како је изгледао пут пласирања њеног производа на америчко тржиште.

И за крај, предавање је затворио Бранислав Војиновић, оснивач портала Е-клиника и компаније ДОТ.

Поред занимљивих предавања, доброг дружења, нових знања, ученици наше школе добили су и заслужене сертификате од ЦЕДЕМ тима.

Ученици 3-4.

Слике можете погледати овде

© Земунска гимназија - Сва права задржана. Израда сајта: КИО д.о.о.