15.12.2016.

PRETRAGA
Поделите ову страну:

Mали сајам факултета

Због новонастале ситуације одлаже се Мали сајам факултета. Прелиминарно, нови датум је 25. фебруар. О свим новим информацијама везаним за овај догађај бићете благовремено обавештени.

Све заинтересоване ученике и родитеље позивамо да посете Земунску гимназију и непосредно од представника факултета добију значајне информације о студијским програмима. Петогодишње искуство нам је показало да је најбољи вид информисања о студијским групама, модулима, начинима студирања, цени студија и одговори на још много питања и дилема најбоље решавати непосредним контактом са компетентним особама, представницима факултета.

Сваки од факултета добија свој простор-учионицу у који може да прими заинтересоване ученике и родитеље и одговори на сва релевантна питања .

Представљање факултета (само акредитованих) ће бити организованo кроз разговор са заинтересованим ученицима и родитељима и поделом промотивног материјала.

Стручни сарадник психолог школе Јеленковић Љубица

Слике можете погледати овде

Упис

Erasmus+

Упис

Занимљива чињеница

Горан Паскаљевић (1947.) - Познати филмски редитељ завршио је чувену филмску академију ФАМУ у Прагу. Паскаљевић је снимио тридесетак документарних, краткометражних и четрнаест целовечерњих филмова, од којих су скоро сви и учествовали и добијали признања и награде на највећим светским фестивалима (Кан, Берлин, Венеција, Торонто). За филм Буре барута добио је награду Европске филмске академије као најбољи европски филм 1999. Филмски часопис Вариетy га је уврстио 2001. године у пет најзначајнијих светских редитеља.

© Земунска гимназија - Сва права задржана. Израда сајта: КИО д.о.о.