18.04.2017.

PRETRAGA
Поделите ову страну:

Дођи, научи, победи, пренеси знање!

Наша гимназија наставља традицију учешћа у разним пројектима који се баве предузетништвом. Ове године ће ученици трећег разреда заједно са професорком Маријом Аранђеловић учествовати у пројекту "Предузетник у средњој". Сарадњу са организацијом за промоцију потенцијала Србије - Промос, остварила је професорка Перовић Зорица. Пројекат садржи неколико етапа, о чему ћемо вас редовно извештавати.

у свечаној сали Земунске гимназије, у уторак 21.03. 2017. год. од 13:15 часова реализована је прва етапа пројекта. Успешни предузетници су ученицима трећег разреда одржали предавање на коме су им пренели своје искуство, и увели их у свет предузетништва. Након првог дела најактивнији средњошколци ће у групама од по пет ученика "правити фирме" кроз које ће пласирати своје пословне идеје у наредним деловима пројекта. Свим ученицима који су узели учешће у пројекту желимо пуно среће, и успешан рад њихових "фирми".

Перовић Зорица, проф.

Упис

Erasmus+

Упис

Занимљива чињеница

Професори МилетаСајић и Стеван Радовановић обојили су другу половину XX века у Гимназији. Први васпитавајући ученике да је сусрет са уметношћу најбогатији део живота, а други је свој стваралачки таленат преточио у десетину књига о Земуну, земунској култури и културним посленицима Земуна.

© Земунска гимназија - Сва права задржана. Израда сајта: КИО д.о.о.