10.11.2017.

PRETRAGA
Поделите ову страну:

Безбедни на интернету

Тим против насиља Земунске гимназије, у оквиру годишњег плана рада,предвидео је низ предавања и радионица, са циљем да се ученици, родитељи и професори оснаже у идетификацији тешкоћа и превазилажењу истих. У Свечаној сали Земунске гимназије, у понедељак 30.10.2017. одржана су два предавања, која су реализовали едукатори Фондације Тијане Јурић.

Прва радионица одржана је у 17.00 за ученике првог разреда и представнике Ученичког парламента. Тема радионице била је „Безбедност на интернету“, на којој су се ученици упознали са опасностима, које носи понашање, везано за употребу интернета и друштвених мрежа. Указано им је на ризике и штетне последице, које су резултат таквог понашања, као и на животне вештине, које ће им омогућити да не стекну и не развију лоше навике, везане за злоупотребу и зависност од интернета.

Предавање за родитеље одржано је у 18.00, а њему су присуствовали и представници Савета родитеља. Предавање је одржао Игор Јурић оснивач поменуте Фондације. Родитељи су се упознали са опасностима, које носи понашање, везано за настанак и развој зависности и ризичног понашања на интернету, и начинима превазилажења поменутих проблема. Реализовању ове активности помогли су и предметни наставници:Наташа Павловић, Страхиња Милојевић, Саша Порубски и Дејан Тмушић.

Перовић Зорица, проф.

Упис

vazna obavestenja o radu skole za vreme vanrednog stanja

Erasmus+

NEDELJA FILOZOFIJE

Упис

Занимљива чињеница

„Мало је људи у нашој култури који на једном месту могу да окупе припаднике различитих генерација и занимања, који му се без остатка диве и поштују га. Такав човек био је хеленист Милош Н. Ђурић (Војислав Јелић, 22.12.1997.)

© Земунска гимназија - Сва права задржана. Израда сајта: КИО д.о.о.