19.3.2019.

PRETRAGA
Поделите ову страну:

Такмичењу у беседништву ученика средњих школа

Овогодишње, 22. такмичење у беседништву ученика средњих школа, које организује Гимназија „Светозар Марковић“ из Новог Сада, под покровитељством Секретаријата за образовање, прописе, управу и националне заједнице-националне мањине АП Војводине, Српског филозофског друштва и Естетичког друштва Србије, одржано је 2. марта 2019 године.

Ученица првог разреда Сувачки Магдалена је учествовала у обе дисциплине, беседа на тему: „О чему се не може говорити, о томе се мора ћутати“ и ex tempore импровизована беседа на задату тему. Ово такмичење представља јединствену и аутентичну манифестацију овог типа и има републички карактер. Ученица 1-9, Сувачки Магдалена је као најмлађи учесник својим беседама на креативан и конструктиван начин одговорила на постављене задатке, и у одличној и оштрој конкуренцији успешно представљала Земунску гимназију. Њен наступ је био запажен од стране већине ментора и организатора такмичења, који су искрено похвалили њено учешће и наступ, предвиђајући јој успешну будућност у наступима и беседништву.

Зорица Перовић

Упис

Erasmus+

Упис

Занимљива чињеница

Као и увек, лепо се осећам на месту где се успомене и стварност за мене укрштају. Са овом књигом осећам чак већу одговорност према ученицима и читању, али и изазов да управо ученицима понудим више. Већ сада се редујем новом сусрету!” (Давид Албахари, 10.11.1998.)

© Земунска гимназија - Сва права задржана. Израда сајта: КИО д.о.о.