19.3.2019.

PRETRAGA
Поделите ову страну:

Такмичењу у беседништву ученика средњих школа

Овогодишње, 22. такмичење у беседништву ученика средњих школа, које организује Гимназија „Светозар Марковић“ из Новог Сада, под покровитељством Секретаријата за образовање, прописе, управу и националне заједнице-националне мањине АП Војводине, Српског филозофског друштва и Естетичког друштва Србије, одржано је 2. марта 2019 године.

Ученица првог разреда Сувачки Магдалена је учествовала у обе дисциплине, беседа на тему: „О чему се не може говорити, о томе се мора ћутати“ и ex tempore импровизована беседа на задату тему. Ово такмичење представља јединствену и аутентичну манифестацију овог типа и има републички карактер. Ученица 1-9, Сувачки Магдалена је као најмлађи учесник својим беседама на креативан и конструктиван начин одговорила на постављене задатке, и у одличној и оштрој конкуренцији успешно представљала Земунску гимназију. Њен наступ је био запажен од стране већине ментора и организатора такмичења, који су искрено похвалили њено учешће и наступ, предвиђајући јој успешну будућност у наступима и беседништву.

Зорица Перовић

Упис

vazna obavestenja o radu skole za vreme vanrednog stanja

Erasmus+

NEDELJA FILOZOFIJE

Упис

Занимљива чињеница

„Од тренутка кад сам, вечерас, крочила у ову прелепу стару зграду... осетила сам да долазим у сусрет изузетној вечери... захваљујући младој и мање младој публици: пријатној, пажљивој, живој“ ( Светлана Велмар-Јанковић, 22.10.1996.)

© Земунска гимназија - Сва права задржана. Израда сајта: КИО д.о.о.