19.3.2019.

PRETRAGA
Поделите ову страну:

Предавање сарадника Института за молекуларну генетику и генетичко инжињерство

Дана 05.03.2019. године у 19ч у Земунској гимназији одржано је предавање на тему „Кад риба пуши здравље руши”. Ово је само једно од циклуса научно-популарних предавања која ће се одржавати у Земунској гимназији. Предавачи су бивши ученици Земунске гимназије, а тренутно раде на Институту за молекуларну генетику и генетичко инжињерство. Циљ предавања је популаризација науке, али Земунској то није било потребно пошто се за предавање заинтересовао велики број ученика, махом четврте године али и ученика осталих разреда. Прво предавање је за циљ имало да помогне ученицима у упознајавању са научним методама, као и да чују препоруке и искуства старијих.

Остала предавања из овог циклусаће бити везане за интересантне теме као што су програмирање ћелија, молекуларна биологија биљака, резистенција на антибиотике и друге. Ово је само почетак и очекујемо још већи број заинтересованих и још занимљивих предавања.

Желимо да се захвалимо и професору биологије Земунске гимназије Биљани Јаковљевић уз чију помоћ и труд су ова предавања организована.

© Земунска гимназија - Сва права задржана. Израда сајта: КИО д.о.о.