22.04.2021.

PRETRAGA
Поделите ову страну:

ИТАЛИЈАНСКИ ЈЕЗИК - 4 РАЗРЕД ИСПИТИ

Поштовани,

Обавештавамо вас да ће се разредни испит из италијанског језика, за школску 2020/2021., за ученике четвртог разреда гимназија и средњих школа одржати у Земунској гимназији и то по следећем распореду:

-писмени део испита, 8. мaja 2021. u 11.30

-усмени део испита, 15. мaja 2021. Са почетком од 9 ч.

Земунска гимназија је измештена због радова на реконструкцији и испит ће бити одржан у ОШ ''Марко Орешковић'', у улици Отона Жупанчича 30 на Новом Београду.

Пријава испита најкасније до 06.05.2021. године, на истој адреси, од 9ч-14ч.

Приликом пријаве, ученици би требало да донесу ПРИЈАВУ, ЗАПИСНИК, УПУТ ИЗ МАТИЧНЕ ШКОЛЕ И УВЕРЕЊЕ. Записник и пријава се попуњава читко и ћирилицом! Уверење се НЕ СМЕ ПОПУЊАВАТИ!

Ученици су дужни да на ипит дођу пола сата пре почетка и да сачекају испред улаза школе и да са собом ОБАВЕЗНО понесу заштитне маске.

Катарина Бијелић

Професор италијанског

Упис

vazna obavestenja o radu skole za vreme vanrednog stanja

Erasmus+

NEDELJA FILOZOFIJE

Упис

Занимљива чињеница

Милан Бесарабић (1908.) - Вајар, песник, педагог и карикатуриста, Милан Бесарабић предавао је у нашој школи ликовну уметност од 1951. до 1957. године. Оснивач је школе карикатуре у Земунској гимназији. Поред педагошког рада објавио је три збирке песама, а истовремено ваја, слика и компонује. Носилац је бројних дмаћих и страних признања, посебно освојених у Италији, Канади и Бугарској.

© Земунска гимназија - Сва права задржана. Израда сајта: КИО д.о.о.