24.12.2021.

PRETRAGA
Поделите ову страну:

ХУМАНИТАРНА АКЦИЈА "ЈЕДАН ПАКЕТИЋ"

Хуманитарна акција Један пакетић-много љубави

Ученички парламент Земунске гимназије је и ове године у сарадњи са Црвеним крстом прикупљао материјал за новогодишње пакетиће намењене најмлађима без родитељског старања и из угрожених социјалних средина.

Акција прикупљања материјала за новогодишње пакетиће трајала је током децембра, да би 207 новогодишњих пакетића преузео Црвени крст 23.12.2022. како би их уручио онима за које су направљени.

Пакетићи садрже књиге, школски прибор, играчке, грицкалице, слаткише. За ову прилику једна мајка припремила је и сто новогодишњих колачића, а друга специјално дизајниране новогодишње честитке са логоом Земунске гимназије.

У овој традиционалној активности ученичког парламента учествовали су заједно ученици, бивши ђаци школе, родитељи и професори.

Упис

vazna obavestenja o radu skole za vreme vanrednog stanja

Erasmus+

NEDELJA FILOZOFIJE

Упис

Занимљива чињеница

У последњих неколико година обновљено је Соколско планинарско друштво и активно се пење на све планине Србије. Издвојио се у планинарењу Игор Скендер који се 2005. године, као најмлађи члан високогорске српске експедиције попео на Аконкагву, највиши врх Јужне Америке и на крову тог дела света развио заставицу Земунске гимназије. Нажалост Игор је несретним случајем на експедицији у Француској изгубио живот марта 2011.

© Земунска гимназија - Сва права задржана. Израда сајта: КИО д.о.о.