22.04.2021.

PRETRAGA
Поделите ову страну:

ИТАЛИЈАНСКИ ЈЕЗИК - 4 РАЗРЕД ИСПИТИ

Поштовани,

Обавештавамо вас да ће се разредни испит из италијанског језика, за школску 2020/2021., за ученике четвртог разреда гимназија и средњих школа одржати у Земунској гимназији и то по следећем распореду:

-писмени део испита, 8. мaja 2021. u 11.30

-усмени део испита, 15. мaja 2021. Са почетком од 9 ч.

Земунска гимназија је измештена због радова на реконструкцији и испит ће бити одржан у ОШ ''Марко Орешковић'', у улици Отона Жупанчича 30 на Новом Београду.

Пријава испита најкасније до 06.05.2021. године, на истој адреси, од 9ч-14ч.

Приликом пријаве, ученици би требало да донесу ПРИЈАВУ, ЗАПИСНИК, УПУТ ИЗ МАТИЧНЕ ШКОЛЕ И УВЕРЕЊЕ. Записник и пријава се попуњава читко и ћирилицом! Уверење се НЕ СМЕ ПОПУЊАВАТИ!

Ученици су дужни да на ипит дођу пола сата пре почетка и да сачекају испред улаза школе и да са собом ОБАВЕЗНО понесу заштитне маске.

Катарина Бијелић

Професор италијанског

Упис

vazna obavestenja o radu skole za vreme vanrednog stanja

Erasmus+

NEDELJA FILOZOFIJE

Упис

Занимљива чињеница

Горан Паскаљевић (1947.) - Познати филмски редитељ завршио је чувену филмску академију ФАМУ у Прагу. Паскаљевић је снимио тридесетак документарних, краткометражних и четрнаест целовечерњих филмова, од којих су скоро сви и учествовали и добијали признања и награде на највећим светским фестивалима (Кан, Берлин, Венеција, Торонто). За филм Буре барута добио је награду Европске филмске академије као најбољи европски филм 1999. Филмски часопис Вариетy га је уврстио 2001. године у пет најзначајнијих светских редитеља.

© Земунска гимназија - Сва права задржана. Израда сајта: КИО д.о.о.