14.9.2021.

PRETRAGA
Поделите ову страну:

ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА СТИПЕНДИЈЕ ЗА 2021-2022. ШКОЛСКУ ГОДИНУ

Упутство за спровођење конкурса, пријем и достављање документације за ученичке стипендије и кредите за школску 2021/2022. годину

Обрасци за пријављивање ученика на конкурс за доделу стипендије или кредита штампани су у виду брошуре УЧЕНИЧКЕ СТИПЕНДИЈЕ И КРЕДИТИ 2021/2022.

Одштампани комплет конкурсних образаца у виду наведене брошуре можете купити код овлашћеног издавача ПД ,,Просветни Преглед“ д.о.о Београд, Дечанска 6/III.

Брошура поред образаца садржи и упутство како се сваки образац попуњава и шта је све још потребно прикупити од документације.

Ученици који су остварили право на стипендију за школску 2020/2021. годину преузимају посебан образац 1а. издат од стране Министарства у рачуноводству школе, које је тренутно у ОШ Марко Орешковић, Отона Жупанчича 30.

Попуњену документацију доставити најкасније до 30 септембра. у рачуноводство школе у ОШ Марко Орешковић, Отона Жупанчича 30.

Резултати конкурса биће објављени на сајту www.studenti.unicreditbank.rs и на сајту Министарства, док ће физички резултати конкурса у школу стићи најкасније до краја октобра 2021. године.

У Земуну

06.09.2021.године

Шеф рачуноводства

Павловић Бранимир

Упис

vazna obavestenja o radu skole za vreme vanrednog stanja

Erasmus+

NEDELJA FILOZOFIJE

Упис

Занимљива чињеница

У последњих неколико година обновљено је Соколско планинарско друштво и активно се пење на све планине Србије. Издвојио се у планинарењу Игор Скендер који се 2005. године, као најмлађи члан високогорске српске експедиције попео на Аконкагву, највиши врх Јужне Америке и на крову тог дела света развио заставицу Земунске гимназије. Нажалост Игор је несретним случајем на експедицији у Француској изгубио живот марта 2011.

© Земунска гимназија - Сва права задржана. Израда сајта: КИО д.о.о.